Over ons

Over ons

TBRM TechTalents is een servicebedrijf in de techniek. Samen met ons team ondersteunen wij de TBRM start- en scale ups, maar ook externe opdrachtgevers op het gebied van flexibel personeel en recruitment support. Wij werken op projectbasis (tijdelijke inleen), maar ook op basis van detachering met de mogelijkheid tot overname.

TBRM TechTalents richt zich op de volgende doelgroepen:

  • Las- en plaatwerk (MBO, HBO)
  • Verspaning (MBO, HBO)
  • Montage en Assemblage (MBO, HBO)
  • Engineering (HBO, WO)
  • Projectmanagement (HBO, WO)


Bij TBRM TechTalents zijn we gepassioneerd door het ontdekken en benutten van technisch talent. De TBRM Group is een bruisende broedplaats voor mens en techniek. TBRM TechTalents heeft als missie het vinden en aantrekken van de meest getalenteerde techneuten, niet alleen voor onze eigen groep en onze start- en scale-ups die onze visie delen, maar ook voor gewaardeerde opdrachtgevers.

In de dynamische wereld van vandaag, waar technologische ontwikkelingen in een ongekend tempo plaatsvinden, is de sleutel tot succes het omarmen van innovatie en vooruitgang. Bij TBRM TechTalents geloven we dat onze mensen het fundament vormen van onze kracht. Met een gedreven team van technische experts en talentwervers zijn we voortdurend op zoek naar de meest (aankomende) briljante geesten in de technische sector.

Bij TBRM TechTalents zijn we meer dan alleen collega's; we zijn een hechte familie die elkaar ondersteunt en inspireert. Samen vormen we de krachtige motor die de wereld van morgen vormgeeft.

Dus, als je klaar bent om deel uit te maken van een team dat technologische grenzen verlegt, waarin je jouw talenten kunt ontplooien en waar innovatie wordt aangemoedigd, wacht dan niet langer. Sluit je aan bij TBRM TechTalents en laat samen met ons de toekomst van technologie en menselijk potentieel ontstaan.

"De mogelijkheden zijn eindeloos en jij bent de drijvende kracht achter onze gezamenlijke succesverhalen."

 

 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Spaarpot 3
5667 KV Geldrop
Nederland

tel:+31 (0) 40 285 41 88
careers@tbrm.eu

Ons team

Rowan Polman

Rowan Polman

Functie Stagiaire Marketing & Events
E-mailadres r.depijper@tbrm.eu
Socials: LinkedIn
Franklin van den Brand

Franklin van den Brand

Functie CCO
Telefoonnummer +31 6 49 12 42 55
E-mailadres f.vandenbrand@tbrm.eu
Socials: LinkedIn
Kristie Evers

Kristie Evers

Functie Marketing & Events Manager
Telefoonnummer +31 6 47 90 44 44
E-mailadres k.evers@tbrm.eu
Socials: LinkedIn