Praten over je salaris

Onze POWER stagiaire Rowan!

Wijzigingsdatum 7 februari 2024
Auteur Kristie Evers

Onze POWER stagiaire Rowan!
Dit is Rowan. Creatief, behulpzaam, eigenwijs en vastberaden. Als ze ergens passie voor heeft, gaat ze er voor de volle 100% voor. Haar hobby's zijn tekenen, TikToks maken, chillen of shoppen met vriendinnen. Haar focus tijdens de stage ligt vooral op samenwerken en leren plannen.

We hebben Rowan geïnterviewd aan de hand van een aantal leuke vragen:

Wat is je levensmotto?
Rowan leeft volgens het motto "Don’t dream your life, live your dream." Ze gelooft sterk in het najagen van je dromen en het grijpen van kansen wanneer ze zich voordoen. "Je kan je hele leven wel dromen, maar je moet het ook wel doen," voegt ze toe met een glimlach. Haar vastberadenheid straalt door terwijl ze spreekt, een eigenschap die ongetwijfeld van pas zal komen tijdens haar tijd bij TBRM TechTalents.

Wat is je lievelingsdier?
Als een echte dierenliefhebber heeft Rowan een brede interesse in verschillende dieren. Haar nummer één keuze? Katten, zonder twijfel. "Maar honden staan ook hoog op mijn lijstje," lacht ze. Toch is haar meest verrassende keuze het zeepaardje. Ze beschrijft ze als "heel apart" en bewondert hoe ze elegant door het water bewegen.

Wat is je favoriete feestdag?
"Ik wil heel graag een keer Halloween vieren," vertelt ze enthousiast. Maar haar hart ligt toch echt bij Kerst, waar ze geniet van de tradities, het lekkere eten en de kostbare momenten met familie. Haar familie, verspreid over de hele wereld, maakt deze momenten extra bijzonder wanneer ze samen kunnen zijn.

Als je een levenslange voorraad kon hebben van wat dan ook, wat zou het dan zijn?
Kristie dacht tijdens het interviewen direct dat ze make-up zou zeggen, maar Rowan het een veel slimmer antwoord... "Sowieso geld," lacht ze. "Geld maakt niet gelukkig, maar geld kan je leven wel een stuk makkelijker maken." Ze fantaseert over alle avonturen die ze zou kunnen beleven met vrienden en familie, van reizen tot uit eten gaan. En ja, ook heel veel make-up kopen hoort daar natuurlijk bij. Haar slimme aanpak van deze hypothetische vraag laat zien dat Rowan niet alleen creatief is, maar ook strategisch denkt.

Rowan brengt een unieke dynamiek in ons team. Haar vastberadenheid en creatieve insteek zijn bewonderenswaardig. Ze brengt niet alleen frisse ideeën naar de tafel, maar ze inspireert ons ook om onze passies na te streven en risico's te durven nemen. (Tiktok is coming...)

Rowan is het levende bewijs dat een stage niet alleen draait om taken uitvoeren, maar ook om groeien, ontdekken en jezelf uitdagen. We zijn verheugd om haar aan boord te hebben en kijken uit naar alle geweldige dingen die ze nog zal bereiken tijdens haar tijd bij TBRM TechTalents!

 

Onze blogs

Waarom technische talenten vaak alleen door het leven gaan...

Publicatiedatum 1 april 2024
Auteur Kristie Evers
Waarom technische talenten vaak alleen door het leven gaan...
Lees meer

Het belang van werkgeluk: "Hoe een positieve werkomgeving bijdraagt aan succes"

Publicatiedatum 21 maart 2024
Auteur Kristie Evers
Het belang van werkgeluk: "Hoe een positieve werkomgeving bijdraagt aan succes"
Lees meer

De "Maandagochtend frustratie" waarom en hoe kom ik er vanaf?!

Publicatiedatum 4 maart 2024
Auteur Kristie Evers
De "Maandagochtendfrustratie", waarom en hoe kom ik er vanaf?!
Lees meer