Praten over je salaris

Onze POWER recruiter!

Wijzigingsdatum 25 oktober 2023
Auteur Kristie Evers

Onze POWER recruiter!
Dit is Floris Jan, misschien heb je hem al eens voorbij zien vliegen! Hij is onze POWER recruiter, maar eigenlijk nog veel meer dan dat. Hij is namelijk super enthousiast als het gaat om het creëren van goede relaties, waardoor we allemaal heel graag samenwerken met hem. Hij onthoudt alles wat je zegt, is super creatief, bemoeit zich ook nog met de marketingactiviteiten, weet alles van onze kantoorplantjes en staat altijd vooraan als iemand hulp nodig heeft!

We hebben Floris Jan aan de hand van wat leuke vragen geïnterviewd:

Vertel eens, wat doe je eigenlijk allemaal bij TBRM TechTalents?
"Ja nou, wat niet?" Omdat ons bedrijf nog jong en vol in de groei is, is Floris Jan niet alleen bezig met recruitment. Hij bemoeit zich ook met de marketing strategieën en bedenkt regelmatig creatieve ideeën met onze POWER marketeer Kristie! "Ohja, af en toe geef ik de plantjes ook wat aandacht" Floris Jan weet toevallig een hoop over planten en daar zijn onze kantoorplantjes super blij mee (en wij dus ook)!

Wat geeft jou energie tijdens je werk?
Floris Jan vindt het geweldig om relaties op te bouwen binnen en buiten het bedrijf. Hij krijgt energie van het netwerken en het kunnen helpen van mensen. "Ik krijg energie van toffe samenwerkingen en het opzetten van nieuwe projecten". Floris Jan is super proactief en pakt iedere uitdaging met beide handen aan! 

Wat drink jij tijdens de vrijmibo?
"Een biertje en daarna weer water, want anders mag ik niet meer rijden" Floris Jan woont namelijk in Tilburg, niet per se om de hoek. Toch komt hij iedere dag met plezier naar Geldrop gereden!

Wat doe je in je vrije tijd?
"Heeeeel veel". Floris Jan is eigenlijk altijd wel bezig. Hij houdt van wandelen in de natuur, foto's maken in de natuur en natuur-lijk zijn plantjes verzorgen! Ook is hij een creatieveling in de keuken en zoals we hem kennen "goede gesprekken voeren". Dat doet hij het liefst onder het genot van een biertje en af en toe ook met een dartpijltje in zijn hand.

Noem eens een positieve eigenschap van jezelf waar je trots op bent.
"Ik wil altijd groeien en leren, dus ik hou van vooruitgang en zie snel mogelijkheden" en "hij onthoudt alles" voegt Kristie er nog even aan toe. Floris Jan onthoudt alles en daarmee bedoelt ze dat hij oprecht geïnteresseerd is en altijd vooraan staat als iemand hulp nodig heeft. Maar hij is natuurlijk vooral heel goed in het vinden van een super toffe uitdaging voor jou, dus schroom niet en bel hem eens op!

 

Onze blogs

Waarom technische talenten vaak alleen door het leven gaan...

Publicatiedatum 1 april 2024
Auteur Kristie Evers
Waarom technische talenten vaak alleen door het leven gaan...
Lees meer

Het belang van werkgeluk: "Hoe een positieve werkomgeving bijdraagt aan succes"

Publicatiedatum 21 maart 2024
Auteur Kristie Evers
Het belang van werkgeluk: "Hoe een positieve werkomgeving bijdraagt aan succes"
Lees meer

De "Maandagochtend frustratie" waarom en hoe kom ik er vanaf?!

Publicatiedatum 4 maart 2024
Auteur Kristie Evers
De "Maandagochtendfrustratie", waarom en hoe kom ik er vanaf?!
Lees meer