Praten over je salaris

Onze POWER marketeer!

Wijzigingsdatum 3 november 2023
Auteur Kristie Evers

Onze POWER marketeer!
Dit is Kristie. Intern kennen de meesten haar al, maar over het algemeen staat ze achter de camera in plaats van ervoor! Kristie is namelijk onze POWER-marketeer, maar eigenlijk nog veel meer dan dat. Ze is een soort "alleskunner" en als ze iets nog niet kan, dan doet ze het gewoon! Ze is super creatief, denkt met iedereen mee, heeft overal een oplossing voor en zorgt altijd voor een glimlach op je gezicht!

We hebben Kristie geïnterviewd aan de hand van een aantal leuke vragen:

Vertel eens, wat doe je eigenlijk allemaal bij TBRM TechTalents?
"Ik houd me eigenlijk bezig met alles wat met marketing te maken heeft en zorg ook voor een fijne werksfeer en werkplek voor het team." Kristie heeft de marketing volledig opnieuw opgebouwd, de nieuwe branding, de nieuwe website, de social media-strategie, enzovoort. Ze heeft haar eigen marketing- en evenementenbedrijf, wat voor onze toekomstplannen erg handig is! Haar achtergrond als ondernemer en zorgzaamheid zie je ook terug in hoe ze ons team beïnvloedt. Ze staat altijd voor ons team klaar, denkt graag met ons mee, heeft voor alles een oplossing en motiveert ons om het beste uit onszelf te halen.

Waar ben je voor het laatst op vakantie geweest?
"Afgelopen zomer ben ik naar Taormina in Sicilië geweest! Heerlijk eten, prachtige omgeving, lekker weer, veel te doen en te zien, ontzettend vriendelijke mensen en gewoon een absolute aanrader! OHJA, wist je dat ze daar ijs eten bij het ontbijt?! Fantastisch toch?!" Nou, ze was daar dus erg enthousiast over. Kristie heeft ook wat Italiaans bloed en dat uit zich vooral in haar passie voor eten! Ons team is inmiddels al op de hoogte... ze laat ons regelmatig iets proeven!

Zonder welk voedsel zou je niet kunnen leven?
"Nou, dat is echt een vraag voor mij..." Dit was een lastige vraag voor onze liefhebber van eten! Ze heeft sinds kort een nieuwe guilty pleasure: "Donuts met gefrituurde kip, stroop en chilisaus!" (Whut?)

Als je gearresteerd zou worden, waarvoor zou dat zijn?
"Ik ben eigenlijk best braaf." Nou, dat geloven we natuurlijk niet. "Nou, als ik iets moet noemen, denk ik dat het is voor iets zeggen wat ik beter niet had kunnen zeggen. Ik ben super eerlijk en open, dus je hoort altijd wat ik denk..." Gelukkig is dat tot nu toe allemaal erg positief bij ons op de werkvloer!

Wat wilde je vroeger worden "als je groot was"?
"Toen ik heel jong was, wilde ik modeontwerpster worden, daarna archeoloog en binnenhuisarchitect, totdat ik erachter kwam dat je dan goed moest zijn in wiskunde..." Nou, we hebben dus iets gevonden wat Kristie niet kan. Gelukkig hebben we andere mensen voor 'de financiën' en heeft ze bij ons meer dan genoeg uitdaging om de bezige bij te blijven die ze is!

 

Onze blogs

Waarom technische talenten vaak alleen door het leven gaan...

Publicatiedatum 1 april 2024
Auteur Kristie Evers
Waarom technische talenten vaak alleen door het leven gaan...
Lees meer

Het belang van werkgeluk: "Hoe een positieve werkomgeving bijdraagt aan succes"

Publicatiedatum 21 maart 2024
Auteur Kristie Evers
Het belang van werkgeluk: "Hoe een positieve werkomgeving bijdraagt aan succes"
Lees meer

De "Maandagochtend frustratie" waarom en hoe kom ik er vanaf?!

Publicatiedatum 4 maart 2024
Auteur Kristie Evers
De "Maandagochtendfrustratie", waarom en hoe kom ik er vanaf?!
Lees meer