Praten over je salaris

Onze POWER controller!

Wijzigingsdatum 24 november 2023
Auteur Kristie Evers

Onze POWER-controller!
Dit is Maurice, iemand die niet zo snel op de voorgrond treedt, maar dat doen we vandaag dus wel! Hij is onze POWER-controller, maar eigenlijk nog veel meer dan dat. Hij is namelijk niet het type waar je aan denkt als we het hebben over financieel management; nee, suf is hij zeker niet. Maurice is super behulpzaam, heeft ontzettend veel geduld, is altijd in voor een grapje en heeft nog veel meer talenten!

We hebben Maurice aan de hand van enkele leuke vragen geïnterviewd:

Vertel eens, wat doe je eigenlijk allemaal bij TBRM TechTalents?
"Oef, wat niet? Eigenlijk alles rondom finance." Maurice houdt zich dus dagelijks bezig met de financiën. Dit kan natuurlijk van alles zijn, maar hij is vooral bezig met het cashmanagement en de facturatie. Daarbij levert hij ook maandelijkse rapportages van de cijfers, zodat wij beter inzicht krijgen in waar we staan. Dit doet hij niet alleen voor ons; hij helpt eigenlijk alle bedrijven die onder TBRM vallen.

Wat geeft jou energie?
"Als we kijken naar werkgerelateerd: het schakelen met mensen binnen en buiten de organisatie." Het helpen van mensen rondom financieel management en het bieden van inzicht met de rapportages vindt Maurice fijn, omdat hij dan echt mensen vooruit kan helpen. Verder heeft Maurice ook een superleuk zoontje waar hij natuurlijk trots op is, en krijgt hij ook veel energie van drie keer in de week op het hockeyveld staan. Echt een sportieveling dus!

Houd je van ananas op je pizza?
"Nou, niet per se." Misschien ook een beetje een gekke vraag, maar dat vinden wij natuurlijk ook het leukst! Hierdoor kwamen we er in ieder geval wel achter dat Maurice liever een "calzone" eet dan een normale pizza. "Oh, en zonder champignons"! (Die zijn ook overbodig, toch?)

Met welke beroemdheid zou je bevriend willen zijn?
"Dit is ook niet echt een vraag waar ik eerder over heb nagedacht, eigenlijk..." Ja, zo denken we nog eens wat 'out of the box', hè! Maurice houdt in ieder geval wel van humor, want het lijkt hem dan toch wel hilarisch om bevriend te zijn met The Rock of Kevin Hart, of eigenlijk allebei! Dat is toch ook wel een hilarisch duo!

Noem eens een feitje over jezelf dat weinig mensen weten of verwachten van je!
Nou, hier kwamen we echt tot wat diepgang! "Zingen," vertelde Maurice! Wij zaten met open mond van verbazing te kijken. ECHT?! "Ja, vooral de Crooner classics, Frank Sinatra en Nat King Cole, dat soort dingen." En toen Maurice nog wat jonger was, maakte hij zelfs zijn eigen muziek! Wie had dat gedacht?! Zo zie je maar weer, onze "financial" is allesbehalve saai!

Je kunt je wel voorstellen hoe onze vrijdagmiddagborrels er aan toe gaan... Ook zin om met zo'n gezellig team te werken? We hebben nog wat stage mogelijkheden!

 

Onze blogs

Waarom technische talenten vaak alleen door het leven gaan...

Publicatiedatum 1 april 2024
Auteur Kristie Evers
Waarom technische talenten vaak alleen door het leven gaan...
Lees meer

Het belang van werkgeluk: "Hoe een positieve werkomgeving bijdraagt aan succes"

Publicatiedatum 21 maart 2024
Auteur Kristie Evers
Het belang van werkgeluk: "Hoe een positieve werkomgeving bijdraagt aan succes"
Lees meer

De "Maandagochtend frustratie" waarom en hoe kom ik er vanaf?!

Publicatiedatum 4 maart 2024
Auteur Kristie Evers
De "Maandagochtendfrustratie", waarom en hoe kom ik er vanaf?!
Lees meer