Praten over je salaris

Een dag in het leven van Kaan

Wijzigingsdatum 15 december 2023
Auteur Kristie Evers

Een dag in het leven van Kaan: Navigeren door High-Tech innovatie bij TBRM
In de levendige stad Delft, waar innovatie traditie ontmoet, hadden we het genoegen om in gesprek te gaan met Kaan, een gepassioneerde Werktuigbouwkundige die een dynamisch team leidt bij TBRM. Terwijl we dieper ingingen op zijn reis en ervaringen, werd al snel duidelijk dat Kaans rol meer is dan slechts een baan - het is een avontuur in de wereld van high-tech oplossingen.

Inleiding
Ons gesprek begon met een hartelijke begroeting, waarbij we Kaan vroegen naar zijn dag. Zijn enthousiasme over de naderende kerstvakantie zette meteen een feestelijke toon voor ons interview.

Kaan, een enthousiaste Werktuigbouwkundige, deelde inzichten in zijn rol bij TBRM. Leidend over een team in het pas opgerichte kantoor in Delft, lichtte hij zijn verantwoordelijkheden toe en benadrukte de samenwerking met TechTalents om een gespecialiseerd team te vormen voor high-tech projecten in de Randstad-regio.

Van het plannen met een ochtendkoffie tot betrokken zijn bij technische hoogstandjes: Kaans dag is een mix van creativiteit, technische discussies en projectmanagement. Of hij nu ter plaatse is bij klanten of op kantoor, elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen.

De TBRM ervaring
Het hart van Kaans plezier ligt in het concept-denken. Diverse uitdagingen van verschillende klanten houden hem alert, zorgen voor een constante stroom van creativiteit en innovatie.

De verwachtingen vs. de werkelijkheid bij TBRM
Kaan werd aangetrokken door de unieke mogelijkheid van TBRM om full-service oplossingen te bieden van concept tot levering van het eindproduct. De ondernemersgeest en kansen voor verantwoordelijkheid verzegelden de deal verder.

TBRM overtrof Kaans verwachtingen, met een duidelijk groeiplan, een positieve werkcultuur en de kans om betrokken te zijn bij baanbrekende high-tech projecten.

Teamgeest en een gezonde werk-privébalans zijn van groot belang voor Kaan. Het behalen van mijlpalen als team en het zien van de positieve impact van zijn bijdragen brengen hem voldoening.

Kaan beschrijft de cultuur van TBRM als gekenmerkt door open communicatie en energieke samenwerking. Whiteboard-sessies vol creatieve ideeën creëren een positieve sfeer die innovatie bevordert.

Kaan's evolutie en toekomstige doelen
Terugkijkend op zijn tijd bij TBRM benadrukte Kaan een verschuiving van diep academisch probleemoplossen naar een bredere, systeemgerichte aanpak in industriële omgevingen.

Kaan hoopt dat het kantoor in Delft groeit tot het punt waarop het een eigen protoshop heeft, bijdragend aan de productiemogelijkheden van TBRM. Op de lange termijn ziet hij TBRM Delft als een hub voor getalenteerde individuen in de regio.

Tot slot beveelt Kaan TBRM van harte aan voor degenen die groeikansen zoeken, een verscheidenheid aan uitdagingen en een flexibele, energieke werkomgeving.

Bij het afsluiten van ons interview was het overduidelijk dat Kaans reis bij TBRM niet slechts een carrière is - het is een verkenning van innovatie, groei en samenwerking in de dynamische wereld van high-tech oplossingen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij TBRM? Neem contact met ons op, of bekijk de vacature pagina voor de leukste vacatures van TBRM!


 

Onze blogs

Hoe jij als werkgever, je werknemers in de technische sector gelukkig en gemotiveerd kan houden

Publicatiedatum 14 juni 2024
Auteur Kristie Evers
Hoe jij als werkgever, je werknemers in de technische sector gelukkig en gemotiveerd kan houden
Lees meer

Carrièremogelijkheden in de techniek: het belang van opleiding en bijscholing

Publicatiedatum 7 juni 2024
Auteur Kristie Evers
Carrièremogelijkheden in de techniek: het belang van opleiding en bijscholing
Lees meer

Trends in de technische arbeidsmarkt: Wat zijn de verwachtingen voor 2024?

Publicatiedatum 31 mei 2024
Auteur Kristie Evers
Trends in de technische arbeidsmarkt: Wat zijn de verwachtingen voor 2024?
Lees meer